top of page
Vi tror på å skape rom som er like funksjonelle som de er vakre. Uansett om det er en elegant stue, en avslappende soveromsoa
Dersom det skulle være ønskelig å skape egne putetrekk som harmoniserer med sofaen eller stuen, står vi til tjeneste for å realisere dette ønsket. Velg blant et variert utvalg av farger, design og teksturer av høykvalitetsstoff, og vi vil confectionere dem fra grunnen av, i nøye tilpassede mål. Enten det gjelder enkle putetrekk eller mer intrikate design med avrundede kanter og detaljer, kan vi tilby dette til konkurransedyktige priser. Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon, og vi vil med glede bistå med anbefalinger og idéer.
Putetrekk
Farge er hjertet av enhver innredning. Vårt erfarne designteam veileder deg gjennom et bredt spekter av farger og kombinasjon

Ønsker du å forkorte gardinene dine eller lage nye fra bunnen av med valgfritt stoff? Hos Dorandos skredderteam kan vi også gjøre det for deg. Vår ekspress tjeneste for forkorting av gardiner sørger for at de er klare og levert til døren din neste dag, strøket og klare til bruk. Vi har mange ideer og gardindesign som kan harmonisere med ditt hjem, soverom, stue og bad.

Alt du trenger å gjøre er å kontakte våre eksperter, dele ideer, velge stil, farge og stoff du ønsker. Vi vil være mer enn glade for å gi den beste mulige tjenesten.

Gardiner
Våre skreddersydde interiørløsninger er designet for å reflektere din personlige smak og livsstil. Fra luksuriøse stoffvalg t

Vi produserer møbeltrekk til sofaen og stolene dine fra bunnen av – rimelig og enkelt. Vi kan tilby et bredt utvalg av fargerike stoffer med ulike teksturer å velge mellom. Du kan gi nytt liv til dine gamle møbler ved å kontakte oss; la resten være opp til vårt erfarne team. Vi garanterer et fantastisk resultat.

Hvorfor kjøpe ny sofa når du for mindre penger kan redesigne den gamle? Vårt team står alltid til disposisjon for mer informasjon og idéer.

stol- og sofatrekk
bottom of page